Sunday, September 11, 2011

Pokka pitää...

Mielestäni Jyrki Katainen on menettänyt viimeisetkin uskottavuuden rippeensä aikaa sitten ja suurin osa päämnisterimme lausahduksista on sigumateriaalia vailla vertaa. Vai miten olis "Ei koske Suomea" tai "Sunnuntaina otamme niskalenkin hallitsemattomista markkinavoimista!"

Niskalenkittäjä on nyt sitten HS:n ja iltasanomien mukaan pärjännyt kansan mielestä hyvin, suorastaan kunnollisesti:

"Katainen saa kansalta kiitosta - Onnistunut tehtävässään hyvin!"

 "HS-gallup: Katainen nauttii suomalaisten luottamusta"

Ja - millainen olikaan Gallup ja sen tulos?

 "Kansalaisista 45 prosenttia antaa Kataiselle hyvän arvosanan tehtäviensä hoidosta. Vain yksi viidestä katsoo pääministerin suoriutuneen heikosti." - HS

Omasta mielestäni tulos on huono, varsinkin kun hallitus on ollut pystyssä vasta vähän aikaa.Kouluarvosanan 45% vastaisi nelosta. Kansa ei siis todellakaan ole tyytyväinen, mutta kun otsikoksi lätkäisee uskomatonta tuubaa, niin totuus vääristyy ja Kataista hymyilyttää. Kyllä kansa luottaa!!!

Toivottavasti hieman yli tuhannelta galluppiin vastanneelta kansalaiselta on kysytty ensimmäiseksi kuka on Jyrki Katainen. Politiikasta tietämättömillä on pahana tapana luottaa, kunhan muistaa naaman. Itse uskoisin politiikasta jotain tietävien luottamuksen Kataiseen olevan pohjamudissa. Lisäksi uskoisin, että jos Kreikka lähiaikoina kaatuu, niin niskalenkittäjämme on niin suuressa kusessa, että siitä ei enää lentävillä lauseilla luikerrella pakoon.

Kataisen sitaatteeja ja linkit uutisiin:

Wikisitaatteja

Iltasanomat

HS

No comments:

Post a Comment